Foto’s maken

Waardevol voor een blijvende herinnering

Gebruik deze dagen samen met jouw kindje om herinneringen te maken. Je kunt jouw kindje voorlezen of liedjes zingen. En maak foto’s en/of filmpjes. Deze herinneringen helpen je echt in het latere rouwproces.

Zelf heb ik ervaring met Stichting Still. Still Fotografie biedt kosteloos de fotografie van stervende of overleden baby’s kort nadat ze geboren zijn.  De fotografie vindt plaats in de ziekenhuizen en op andere locaties, zoals in de thuisomgeving. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Still.

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar. Met een landelijk netwerk van ruim 140 professionele fotografen worden thuis of in het ziekenhuis foto’s gemaakt.

Ook het maken van hand- en/of voetafdrukjes is een waardevolle herinnering. Verschillende ziekenhuizen maken meteen na de geboorte hand- en/of voetafdrukjes.

Persoonlijk ben ik ons ziekenhuis enorm dankbaar, omdat dit mijn meest waardevolle aandenken aan mijn stil geboren zoontje is.

voetjes senna